Monday, October 5, 2009

Pantai+stadium runtuh+hujan air batu..

Lepas gi umah k.nurul kat seberang takir kitorg gi singgah pantai blkg nu..xtau la nama pantai tu ape, panas siott.. tp me dah lame xjejak pantai.. best gak bau² pantai nih, huhuu...

Bam² tgk aeroplane kat blkg tu..

Dah singgah pantai kitorg pi tgk stadium runtuh plak.. me ingt runtuh skali ngan tempat duduk ke ape, rupenye atap dia yang runtuh.. pastu ada kete yg kene hempap kat bwh tu kat tempat parking, xde lak org nk alih kan or org curi tayar ke hape ke.. huhuuu, takut kene hempap la kot..

Dah puas tgk² kitorg pon gerak.. ddy kate nk ikut dungun, nk ikut pantai katenye.. pastu tgk² jammed!!!! aduishhhh.. pastu konon² malas nk follow kete RAMAIIII sgt tu kitorg masuk kat mana tah wakaf tapai ke hape tah nama tempat tu, masuk pnye masuk jln kampung tu dengan kompiden nye.. akhirnye kuar dekat jln sblm masuk dungun kot..
Pastu dgr la radio ganu, ade org tu kate kat dlm kg yg kitorg lalu tu baru lps hujan air batu tp dlm 10 ke 15 minit jek la.. wahhh...best nye kalu me dpt tgk, tp nk wat cmne, melepasss.. org tu kate mmg nmpk seketul² jatuh air batu tu, siap blh pecah cermin keta lah.. kuasa tuhan kan, hmmm.


Tamat.. malas suda!!

7 comments:

Mrs Jaja said...

sib baik tak kene hjn batu...lau tak tak pasal2 kene ganti cermin kete lau terkena hjn batu tu....huhu...

Liya said...

hujan air batu ni org kata kalo kita berdoa apa yg kita hajat ke apa ntah...boleh makbul? yanie pun tak sure sgt la...sebab tak penah cuba lg...hehehe

MaMa NuRuL said...

haiiii...
tq for coming!
terharu rasanya zura&family sudi dtg rumah aritu...
panas2 lak tu..sesat pulak..aiyoo...million thanks to your "drebar"...hehehe..
bam2 tu.."jurruh" jer..senyap..
nak balik,baru nk main bola...hehe

Zura said...

jaja - tu la, tp teringin gak nak nengok

chuya - dok penoh plok ambe mendengo nye..ehhee

k.nurul - alang² gi sane kang..nok gok tgk alisya, asik tgk dlm blog jek.. bam² tu mmg gitu, lmbt panah enjeng, huhuuu

Unknown said...

hahah sempat gk posing kt stadium runtuh tu yek..ekek:p

Zura said...

suziey - harus la sempat, bkn senang nk balik ganu..sib baik raya, kalu dak mmg xbalik ler

Aida Lela said...

bila la bumbung tu nak dibaiki.. aish!

maken BAM BAM bam bam..hehhehe

suke tengok gelagat dia.. noti!