Wednesday, January 19, 2011

bye² pampers..

Hari pertama..

Pagi
dilaporkan banjir di beberapa kawasan selatan karpet..
Tengahari
kawasan utara karpet juga dilaporkan banjir dengan jayanya..
Petang
Lantai plak banjir..termasuk la rumput depan umah..kihkihhhh

Hari kedua..

Pagi, tengahari dan petang
banjir beransur surut..
'mmy!!! sori mmy!!' pastu angkat cepat² masuk toilet sambung kat mangkuk tandas plak

Hari ketiga..

Pagi, tengahari dan petang
banjir dilaporkan surut sepenuhnya..wihuuuu!!!

Lupa plak..malam
Banjir dalam pampers la..kihkihhhh

* request kat mmy, nak spender ironman, bila ddy balik tukar plak..nk spender bumblebee..huhuu



9 comments:

znurul said...

fuh! betapa lega nya bila anak dah diapers-free kan? syabas utk abam & mummy!!

MummyAju said...

lega psl diapers tu mmg betul la..tp belum nk berapa lega pasal banjir kecik n besar..takut cicir,huhuuu..

Mrs Jaja said...

hahaha...cayalah...dah besar dah rupanya....i nak buat tk buat2 pasal takut banjir tu jekla...hahaha...

MummyAju said...

dah xbanjir dah..wihuuu!! kdg mlm pon dia terjaga ckp mmy nk cing..pdhal pakaikan pampers tu..huhuu

sayangsayangibu said...

bagus dah belajar cerai pempers..enariq belum lagi alahai si bujang sorang tu...

Zura said...

enariq sebaya ek ngan abam amil??

ni abam amil kalu dipakaikan pampers sblm dia dapat lena tido dia msti bangun ckp nak kencin,padahal dah pakaikan pampers..satu hal lak lagi,adesss..

[-suziey-] said...

hiks..dh potty training yek..umur dia bape? aQeel dh free diapers 2.4 years kot..kean rajin tanya ..every 5 minit tnya dia nk kencing ke x..n alhamdulillah aQeel xpnh terkencing..cuma skali je tu pn sbb dia nangis..terkucil..ekekek:D

Zura said...

ha'ah..abg amil dah dypers-free tp siang jek la..nk tido harus dipakaikan pmpers..
dia start belajar tu kalu xsilap 2.6years kot..lbh kurang gitu la..
mula² tu tnye every 5 minit gak,smpi ddy dia lak yg bosan asik tnye jek..kihkihh

danish aurora said...

SALAM SINGGAH]